entries / profile / credits / shout / tumblr
Ignored. lol. *little update.
Sunday, May 1, 2011 // 9:34 AM



Assalamualaikum, Hai.

As ya guys know, aku memang tak layan langsung dah kan blog ni? -.- Bukannnya aku malas nak layan, tapi actually aku takda lappy or comp. Okay aku ada. Tapi dua-dua dah rosak! Sakai, kan? Polak gila. Ish. Nak guna iPad pulak, iPad suka buat perangai. Grrrrrr, sabor je lah~. 

Kay, so skang ni kakak aku is on her school holiday. Yang 2 weeks tu since dia baru lepas test. So, adalah lappy kat rumah ni! :') HIHIHIHIHI, tapi sampai berapa hari bulan je. zzzz. Wtv. Sorry kayh kalau blog aku ni terlebih boring. SAYA BUSY K! *Nampak bebenor nipunye~. 

kthanksbai. :')
 







Call me Yanaaa c: Officially thirteen since 11th June 1998.
I my family, friends, best friends, new friends and always, my followers.
I read novels and surfing the internet a lot. Listening to music is a must. Tumblr, Facebook and other online websites.
{♥} FOOD! Cute, small things, Domo, Monstah, Photography and whatever.